Головна Новини Новини компаній Комісія із захисту конкуренції Сербії дозволила МХП придбати Perutnina Ptuj

Комісія із захисту конкуренції Сербії дозволила МХП придбати Perutnina Ptuj

Агрохолдинг “Миронівський хлібопродукт” (МХП) отримав дозвіл Комісії із захисту конкуренції Сербії на придбання 90,69% акцій вертикально-інтегрованої компанії в Південно-Східній Європі Perutnina Ptuj (Словенія).

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на повідомлення відомства, планована концентрація здійснюватиметься на підставі договору про придбання акцій.

Після операції MHP SE буде власником 90,69% акцій від загальної кількості акцій Perutninе. Пов”язані з Perutnina компанії у Сербії здійснюють діяльність із виробництва бройлерів, інкубації яєць, виробництва та продажу свіжого і переробленого м”яса птиці.

Нагадаємо, що у вересні МХП отримав від Slovenian Competition Protection Agency повідомлення про реєстрацію заявки на придбання Perutnina Ptuj.

Довідка. Perutnina Ptuj – вертикально інтегрована компанія в Південно-Східній Європі. Має потужності з вирощування бройлерів у Словенії, Хорватії, Сербії, Боснії і Герцеговині. У Словенії компанія обробляє 4 тис. га сільськогосподарських угідь.

Перегляди: 0