Головна Новини Новини компаній Louis Dreyfus влітку запустить зерновий комплекс в Одесі

Louis Dreyfus влітку запустить зерновий комплекс в Одесі

Компаній Louis Dreyfus, яка будує Мультимодальний зерновий комплекс в морському порту “Одеса”, має намір запустити його в експлуатацію влітку 2019 року.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на ЦТС, зараз Louis Dreyfus успішно будує Мультимодальний зерновий термінал в Одеському порту. Його планують запустити в експлуатацію влітку 2019 року.

Нагадаємо, що під час зустрічі Президента України Петра Порошенка з делегацією компанії Louis Dreyfus, Маргарита Луї-Дрейфус зазначила, що за останні 4 роки відбулися позитивні зміни в Україні та компанія відчуває їх у своїй роботі.

Довідка. Louis Dreyfus Company є одним з найбільших трейдерів продовольчими товарами в світі – 10% світового обороту. Компанія працює у 100 країнах. Основні галузі діяльності – торгівля, сільське господарство, фінанси. В Україні Louis Dreyfus Company веде діяльність з 1998 року і є одним з найбільших торговців та експортерів сільськогосподарської продукції з України, зокрема в 2016 році експортувала 4,4 млн т зернових. Компанія володіє елеваторами у Вінницькій, Черкаській та Запорізькій областях.

Перегляди: 0