Головна Новини Новини компаній “Астарта” викупила ще 1,07 тис. власних акцій

“Астарта” викупила ще 1,07 тис. власних акцій

Компанія “Астарта” в період з 14 до 16 листопада 2018 року викупила на біржі 1,065 тис. власних акцій.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на повідомлення компанії, середня ціна акції склала 29,01 польських злотих ($7,67). Загальна сума угоди склала близько 120 тис. польських злотих ($32 тис.)

Нагадаємо, рада директорів Astarta Holding N.V. призначив агентом з викупу акцій в рамках затвердженої програми викупу (buyback program) польський інвестиційний банк Pekao Investment Banking S.A.

Програма викупу була схвалена з метою виконання зобов”язань по залученим фінансування, що передбачає конвертацію боргу в акціонерний капітал, а також для реалізації програми заохочення менеджменту.

Довідка. “Астарта” – вертикально інтегрована аграрна компанія, яка обробляє 250 тис. га землі в 8 областях України. Основна діяльність компанії полягає у вирощуванні цукрових буряків, зернових і олійних культур, виробництві високоякісного цукру, молока і переробці сої. До складу “Астарти” входять 8 цукрових заводів, молочні ферми на 30 тис. голів стада, потужний завод з переробки сої та біоенергетичний комплекс із виробництва біогазу (м. Глобине).

Перегляди: 0