Головна Новини Новини компаній “Златодар” у січні-вересні отримав 17,4 млн грн доходу

“Златодар” у січні-вересні отримав 17,4 млн грн доходу

Підприємство “Златодар”, що входить в систему Держрезерву, за січень-вересень 2018 року отримав 17,4 млн грн чистого доходу.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу Держрезерву, чистий прибуток підприємства склав майже 0,2 млн грн.

Про це під час підсумкової квартальної погоджувальної ради повідомив За словами гендиректора “Златодару” Валеріґ Буркацького, у третьому кварталі поточного року “Златодар” закінчив із результатом у понад 5 млн грн чистого доходу.

Основну частину надходжень підприємством було отримано від заготівельної діяльності. Дещо меншу, однак також позитивну динаміку показують обсяги реалізації готової продукції.

“Ми активно рухаємось вперед. Правильно визначені пріоритети та наполеглива праця всього колективу за короткий термін перетворило “Златодар” зі збиткового підприємства на межі банкрутства у одне з найуспішніших не лише в системі Держрезерву, а у всьому Черкаському регіоні”, -зауважив Валерій Буркацький.

Довідка. ДП “Златодар” – одне з найстаріших підприємств Черкаського регіону та системи держрезерву України. Територія комбінату – 27 га, зернова місткість – 97,4 тис. тонн, в т.ч. елеватор – 33,1 тис. тонн. До складу комбінату входить Пальмірське підзвітне хлібоприймальне підприємство з місткістю для зерна 36,5 тис. тонн. Загальна потужність зерносушарок – 226 планових тонн на годину.

Перегляди: 0