Головна Новини Новини компаній “Агроліга” хоче збудувати систему штучного зрошення полів

“Агроліга” хоче збудувати систему штучного зрошення полів

Компанія “Агроліга” розглядає варіант будівництва системи штучного зрошення полів.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на повідомлення компанії, це необхідно для того, щоб збільшити показники врожайності кукурудзи.

Зазначається, що цього року кукурудза на полях “Агроліги” постраждала від рекордної посухи, що вплинуло на підсумковий результат урожаю зернових.

Компанія висіяла гібрид “Каріфолс” був висіяв на території підприємства “Маяк”, землі якого відрізняються від основного масиву орних земель тим, що розташовані в іншій кліматичній зоні, де річний рівень опадів трохи вище.

Водночас, незважаючи на це, врожайність кукурудзи в “Агролізі” склала 7,2 тонн/га, що хоч і незначно, але нижче середньої врожайності по країні.

Довідка. Група компаній “Агроліга” об’єднує ряд динамічно розвиваються компаній середнього бізнесу, які працюють в секторі сільського господарства України. Група компаній обробляє 7,5 тис. га землі, розташованої на сході України в Дворічанському районі Харківської області. Основна продукція – соняшник, соняшникова олія, зерно пшениці та ячменю, кукурудза, ріпак, гречка і молоко.

Перегляди: 1