Головна Новини Новини компаній “Укрлендфармінг” вкладе 2 млн грн у нову лінію з виробництва комбікормів

“Укрлендфармінг” вкладе 2 млн грн у нову лінію з виробництва комбікормів

Сільгосппідприємство “Весна 21”, що входить в групу компаній “Укрлендфармінг”, інвестувало 2 млн грн у нове обладнання для комбікормового виробництва.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, це дозволить виробляти якісні корми для курей-несучок на підприємствах агрохолдингу “Авангард”, що також входить до складу “Укрлендфармінгу”.

Раніше “Весна 21” купувала на ринку соєву олію і соєву макуху, які є інгредієнтами для кормів, та із запуском нової лінії зможе самостійно виготовляти їх із власної сировини. Нова лінія із виробництва олії соєвої та соєвої макухи запрацює вже в кінці лютого.

Загалом комбікормовий завод “Весна 21” виробляє біля 200 тис. тонн кормів на рік і є основним постачальником комбікормів для курей основних птахофабрик, які входять до “Авангарду”.

Підприємство обрало для нової лінії вітчизняне обладнання від “ЧеркасиЕлеваторМаш” і “ВІП “Данкер”.

Довідка. Група компаній “Укрлендфармінг” є найпотужнішим в Україні вертикально інтегрованим аграрним холдингом, що керує найбільшим у країні і восьмим у світі банком родючого чорнозему загальною площею 570 тис. га. Група займається виробництвом зерна, м’яса, молока та яєць.


Зазначимо, що 22 березня 2019 року компанія “ПроАгро Груп” проведе IV Конференцію “Комбікорми. Ефективне тваринництво”, яка об’єднає найбільших українських виробників і споживачів комбікормів з метою обговорення актуальних проблем галузі та шляхів їх вирішення.

Перегляди: 1