Головна Новини Новини компаній Головний акціонер Agromino збільшить частку в компанії до 63%

Головний акціонер Agromino збільшить частку в компанії до 63%

Основний акціонер Agromino A/S – компанія Mabon investicni fond s promennym zakladnim kapitalem – оголосив про результатами обов’язкового публічного викупу акцій Agromino.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на повідомлення компанії, пропозиція про викуп прийнята акціонерами і власниками акцій Agromino, що представляють понад 3,5 млн акції і 101,3 млн варантів, що відповідає приблизно 35,5% акцій, включених в пропозицію, і приблизно 50,8% від загальної кількості випущених варантів.

Після врегулювання пропозиції Mabon стане власником 11 млн акцій і 101,3 варантів в Agromino, що буде відповідати приблизно 63,3% від загальної кількості акцій і приблизно 50,8% від загальної кількості випущених ордерів в Agromino.

Уточнюється, що рада директорів Mabon прийняв рішення не продовжувати період пропозиції про викуп.

“Оплата винагороди акціонерам Agromino, які прийняли пропозицію в період прийому, як очікується, почнеться після 23 січня 2019 р Акціонери отримають виплату відповідно до процедури”, – йдеться в повідомленні.

Довідка. Agromino (раніше Trigon Agri) – інтегрована компанія з виробництва, зберігання і торгівлі сільгосппродукцією, що здійснює свою діяльність в Україні, Росії та Естонії. Акції Agromino торгуються на основному ринку Nasdaq Stockholm.

Перегляди: 2