Головна Новини Новини компаній В Україні з’явиться навчально-науковий центр “Сучасні технології захисту рослин”

В Україні з’явиться навчально-науковий центр “Сучасні технології захисту рослин”

“Інститут здоров’я рослин” і “Завод UKRAVIT” підписали договір про співробітництво з одним із провідних університетів, що готує фахівців аграрної сфери, – Національним університетом біоресурсів і природокористування України (НУБіП).

Угоду було підписано під час візиту на черкаські потужності компанії “UKRAVIT” делегації керівництва та науковців НУБіП. Вона передбачає створення навчально-наукового центру “Сучасні технології захисту рослин”, а також роботу в напрямках фітоекспертизи насіннєвого та рослинного матеріалу, дослідження хімічного складу пестицидів і агрохімікатів, проведення експрес-аналізів у період вегетації культур тощо.

За словами засновника “UKRAVIT” Віталія Ільченка, одним із головних напрямків проекту має стати спільна розробка та впровадження у виробництво українських ресурсоощадних технологій.

Як вітчизняний виробник і багаторічний партнер українських аграріїв, компанія “UKRAVIT” завжди була орієнтована на впровадження новітніх технологій виробництва і наукових розробок. Для цього ми постійно працюємо над вдосконаленням формуляцій наших препаратів, виходячи з особливостей ґрунтово-кліматичних зон України та специфіки вирощування на них різних культур, розробляємо індивідуальні системи для їх захисту та підживлення, – зазначив він. – А завдяки навчально-науковому центру “Сучасні технології захисту рослин” ми об’єднаємо свій науковий досвід із багаторічними напрацюваннями фахівців НУБіП, щоб забезпечити нашим аграріям максимальні прибутки при мінімальних затратах на виробництво“.

Перегляди: 0