Головна Новини Новини компаній “Кусто Агро” хоче придбати два агропідприємства AgroGeneration

“Кусто Агро” хоче придбати два агропідприємства AgroGeneration

Kusto Agro Pte.Ltd (Сінгапур), якій в Україні належить група компаній “Кусто Агро”, має намір придбати два агропідприємства в Житомирській області у французької групи AgroGeneration з активами в Україні.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу Антимонопольного комітету України (АМКУ), відомство може надати дозвіл на купівлю частки в статутному капіталі сільгосппідприємств “Ліщинська” і “Аграрний фонд Терещенка”. що забезпечить перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариств.

Довідка. Kusto Group розвиває бізнес в нафтовій, енергетичній, сільськогосподарській, будівельній та інших галузях. Група реалізує проекти в Україні, Росії, Казахстані, Грузії, Туреччини, В’єтнамі та Китаї. В Україні земельний банк компанії становить 12 тис. га і розташований в Вінницькій, Житомирській, Хмельницькій областях. Крім того, “Кусто Агро” володіє трьома елеваторами загальною потужністю одноразового зберігання 90 тис. тонн.

Французька група AgroGeneration заснована в 2007 році. Спеціалізується на вирощуванні зернових і олійних культур. В Україні обробляє близько 120 тис. га.

Перегляди: 0