Головна Новини Новини компаній “Аграрний фонд” заявляє про можливе розкрадання зерна вартістю 200 млн грн

“Аграрний фонд” заявляє про можливе розкрадання зерна вартістю 200 млн грн

ПАТ “Аграрний фонд” подав заяву до Головного управління Національної поліції в Одеській області з проханням розпочати досудове розслідування щодо ймовірного розкрадання зерна на 200 млн грн.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, причиною ініціювання розслідування стало те, що 1 лютого охорона шести елеваторів, які належать до групи компаній “Агроінвестгруп”, не допустила “Аграрний фонд” на територію підприємств для планової перевірки.

Зокрема, мова йде про Березівський, Білгород-Дністровський, Ізмаїльський Раухівський, Аліягський і Заплазький елеватори, з якими “Аграрний фонд” уклав договори на зберігання зерна пшениці, кукурудзи та соняшнику.

Відповідно до умов договору, співробітники підприємства мають право здійснювати планові перевірки з 1 по 10 число кожного місяця.

“Керівники елеваторів і “Агроінвестгруп” не виходять на зв’язок. Тим часом на декількох елеваторах відбувається завантаження машин. Не виключено, що відвантажується саме зерно, яке належить “Аграрному фонду”, – зауважили в компанії.

Вартість зерна, що зберігається на елеваторах “Агроінвестгруп” оцінюється в 200 млн грн.

Перегляди: 0