Головна Новини Новини компаній Голова правління “Аграрного фонду” спростовує звинувачення НАБУ

Голова правління “Аграрного фонду” спростовує звинувачення НАБУ

Голова правління ПАТ “Аграрний фонд” Андрій Радченко спростовує звинувачення НАБУ в закупівлі міндобрив за завищеною вартістю.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, він повідомив, що за останні два квартали вартість міндобрив вже зросла на 15%, а прогнозована рентабельність операції після завершення посівної складе до 25% річних.

За словами Радченка, голова НАБУ неправильно поінформований зовнішніми експертами і, якщо б на підприємстві не була встановлена нульова толерантність до корупції, його оборот і прибуток у 2018-му році не показали зростання на 57%/55% відповідно.

“Аграрний фонд – це насамперед трейдер, 95% наших активів – “оборотка”. Дійсно, в 2018-му році ми суттєво змінили структуру активів, реалізація мінеральних добрив в тоннажі зросла на 720%. Але в цьому немає проявів корупції або розтрати, ми лише перейшли у той сегмент ринку, який визнали найбільш перспективним. Як показує зростання прибутку на 55% – ми не помилилися. Очевидно, при аналізі корумпованості тих чи інших рішень менеджменту потрібно відштовхуватися в першу чергу від фінансової звітності компанії, а не надумувати наш зв’язок з ким-небудь. Впевнений, що главу НАБУ просто невірно інформували зовнішні експерти”, – вважає голова “Аграрного фонду”.

Нагадаємо, 7-8 лютого в центральному офісі ПАТ “Аграрний фонд” співробітники Національного антикорупційного бюро проводили обшук.

Перегляди: 0