Головна Новини Новини компаній “Ніка-Тера” у січні-лютому встановила рекорд з перевалювання вантажів

“Ніка-Тера” у січні-лютому встановила рекорд з перевалювання вантажів

Морський спеціалізований порт “Ніка-Тера”, що входить до групи компаній Group DF, за січень-лютий обробив понад 1 млн тонн вантажів.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, вона суттєво перевищила динаміку перевалки минулого року – у січні-лютому 2018 року вантажообіг порту склав 638 тис. тонн, а 1 млн тонн був досягнутий тільки в кінці березня.

Зазначається, що “Ніка-Тера” продовжує освоювати нові технології приймання і перевалки вантажів.

Зокрема, у лютому в порт зайшов перший поїзд із залізничних платформ зі спеціалізованими контейнерами для перевезення сипучих вантажів. Всього була оброблена партія, що складається з 88 контейнерів з кукурудзою на 44 платформах загальною вагою понад 2 тис. тонн.

Для реалізації нової схеми обробки вантажів вивантаження контейнерів проводилося із залізничної платформи на автомобільні контейнеровози всередині порту.

“У зв’язку з дефіцитом вагонів-зерновозів МСП “Ніка-Тера” вважає дану технологію перевалки перспективною і планує надалі застосовувати її не тільки для доставки зернових вантажів, але й продуктів їх переробки, зокрема, шроту”, – йдеться в повідомленні.

Перегляди: 0