Головна Новини Новини компаній “Нібулон” з початку 2018/19 МР заготовив рекордний обсяг сільгосппродукції

“Нібулон” з початку 2018/19 МР заготовив рекордний обсяг сільгосппродукції

Компанія “Нібулон” за вісім місяців 2018/19 маркетингового року заготовив понад 4 млн тонн сільгосппродукції, що є абсолютним рекордом за всі роки її діяльності.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, у попередні сезони їй вдавалось заготовити такий обсяг збіжжя не раніше квітня.

Найкращий результати опоказав перевантажувальний термінал компанії у Миколаєві, який заготовив 1,26 млн тонн продукції. Далі йдуть філії “Вознесенська” (287,7 тис. тонн, що на 24% більше, ніж в аналогічному періоді минулого року), “Хортиця” (284 тис. тонн, +39%), а також “Козацька” (265 тис. тонн).

Сьогодні загальний об’єм зберігання збіжжя компанії становить 2 млн тонн. Таким чином філії “Нібулону” з початку сезону вже зробили два повних оберти.

У компанії зазначили, що досягати таких високих результатів компанії вдається завдяки комплексному підходу до розбудови інфраструктури (мережі перевантажувальних терміналів, флоту тощо) та власноствореній унікальній логістичній системі, максимально переорієнтованій на водний транспорт.

“Уже сьогодні практично всі вантажі компанії транспортуються внутрішніми водними шляхами, а той незначний відсоток, що припадає на автомобільні і залізничні перевезення, – це переміщення продукції із зернових складів, що збудовані у безпосередній близькості до зон вирощування сільськогосподарської продукції, на перевантажувальні термінали, які розташовані на річках”, – зауважили в “Нібулоні”.

Перегляди: 0