Головна Новини Новини компаній “Агротрейд” оновлює парк сільгосптехніки

“Агротрейд” оновлює парк сільгосптехніки

Компанія “Агротрейд” планує оновити і максимально стандартизувати свій парк сільгосптехніки.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, до посівної кампанії 2019 року вона купує нові трактори Case-340 і культиватори Case Tiger-Mate.

“Ми плануємо уніфікувати всю техніку підприємств холдингу. Це допоможе значно мінімізувати витрати часу та коштів. Зокрема, ми йдемо до того, що всі трактори будуть одного виробника і модельного ряду. Наразі приблизно 90% нашої техніки – це Case і New Holland, і близько 10% – John Deere. Від останніх ми плануємо поступово відмовитися”, – – повідомила директор з фінансової та операційної діяльності групи Олена Ворона.

Вона також додала, що стратегія холдингу – орендувати, а не купувати техніку.

“Агротрейд” вже має необхідний набір ґрунтообробної техніки, на яку припадає значне навантаження протягом року. Ми оновлюємо її і уніфікуємо”, – зауважила Олена Ворона.

У компанії додали, що уніфікація техніки дозволяє скоротити число постачальників, користуватися послугами лише однієї сервісної служби, дає можливість взаємозаміни запчастин.

“Всі ці нюанси дуже сильно полегшують роботу. До того ж, модель Case-340 добре себе зарекомендувала. На сьогодні вона має оптимальне співвідношення ціна-якість і відповідає нашим потребам в роботі з широкозахватних причіпними агрегатами”, – підкреслив головний інженер компанії. Дмитро Коцюба.

Перегляди: 0