Головна Новини Новини компаній Агрохолдинг CFG/”Мрія” вкладе кілька десятків мільйонів доларів в оновлення парку сільгосптехніки

Агрохолдинг CFG/”Мрія” вкладе кілька десятків мільйонів доларів в оновлення парку сільгосптехніки

Агрохолдинг CFG/”Мрія”, який із початку 2019 року працює як єдиний бізнес, закупив у березні нову техніку на суму $2,3 млн.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, придбано 17 одиниць причіпної сільгосптехніки: шість розкидачів добрив марки Amazone ZG-TS 10001 ProfisPro вмістом бункера 10 тонн і шириною розкидання 15-54 м, шість – Rauch AERO AGT 6036 вмістом бункера 6 тонн і шириною розкидання 12-36 м і п’ять культиваторів Kuhn Krause.

Зазначається, що загалом інвестор CFG/”Мрії” – SALIC UK Ltd – планує цього року спрямувати на оновлення технічного парку холдингу кілька десятків мільйонів доларів.

Нагадаємо, в листопаді 2018 року “Мрія” уклала угоду із міжнародним інвестором SALIC UK про продаж своїх активів. Сьогодні холдинг продовжує операційну діяльність в Україні спільно із дочірньою компанією свого нового інвестора – Continental Farmers Group (CFG).Земельний банк в обробітку об’єднаної компанії CFG/”Мрія” становить 195 тис. га у Західній Україні.

Перегляди: 0