Головна Новини Новини компаній “Агропродсервіс” відкрив другу лінію насіннєвого заводу

“Агропродсервіс” відкрив другу лінію насіннєвого заводу

Компанія “Агропродсервіс” відкрила другу лінію з дороблення насіння на насіннєвому заводі в Настасові Тернопільської області.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на ІНТБ, нова лінія оснащена інноваційною потрібною системою сепарування насіння. Лінія забезпечує якісний відбір зерна за кольором, розміром і вагою.

За словами директора “Агропродсервісу” Андрія Барана, будівництво нової лінії зумовлене попитом на більший обсяг насіння сільгоспкультур високої якості.

Обладнання нової лінії насіннєвого заводу виробництва компанії Cimbria. Як зауважив менеджер з розвитку Cimbria, таке ж обладнання використовують провідні європейські та американські компанії.

Нагадаємо, що “Агропродсервіс” відкрив насіннєвий завод у Настасові в липні 2012 року. Його потужність становила 15 тонн/година.

Довідка. Потужності корпорації “Агропродсервіс” розташовані в трьох областях – Тернопільській, Львівській та Івано-Франківській. Основні напрямки діяльності – рослинництво, насінництво, виробництво комбікормів, свинарство, птахівництво і молочне скотарство. Земельний банк – 40 тис. га.

Перегляди: 0