Головна Новини Новини компаній ЄБРР надасть “Дніпровській” 20 млн євро на реконструкцію і розширення забійного цеху

ЄБРР надасть “Дніпровській” 20 млн євро на реконструкцію і розширення забійного цеху

Європейський банк реконструкції та розвитку виділить агропромисловій групі “Дніпровська” кредит на 20 млн євро на реконструкцію і розширення забійного цеху.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на повідомлення ЄБРР, проект дасть компанії можливість отримати необхідну сертифікацію для виходу на ринок ЄС.

Уточнюється, що кредит буде надано двома траншами по 10 млн євро. Загальна вартість проекту – 33,8 млн євро, з них 23,8 млн євро буде інвестовано в 2019-2020 роках, решта – в 2020-2021 роках.

Як повідомлялося, в березні 2018 року ЄБРР виділив агромпромгрупі “Дніпровська” $5 млн на будівництво біогазової установки. Загальна вартість проекту склала $5,85 млн.

Довідка. Агропромислова група компаній “Дніпровська” займається птахівництвом, рослинництвом і переробкою технічних культур. “Дніпровська” обробляє понад 15 тис. га орендованих земель у Запорізькій і Дніпропетровській областях. Основними культурами є зернові, зернобобові й олійні. Також виробляє соняшникову й соєву олію та шрот.

До складу групи входять птахокомплекс “Дніпровський” (Дніпропетровська область), племптахокомбінат “Запорізький”, ТОВ “Агропроінвест-08” (обидва – Запорізька область), інші підприємства.

Перегляди: 1