Головна Новини Новини компаній “Зоотехнологія” збільшить поголів’я свиноматок на 30%

“Зоотехнологія” збільшить поголів’я свиноматок на 30%

Компанія “Зоотехнологія” у 2019 році планує ввести в експлуатацію відгодівельник на 6300 місць та збільшити на 30% поголів’я свиноматок.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу Асоціації “Свинарі України”, про це повідомила директорка компанії Юлія Жельніо.

За її словами, на сьогодні підприємство має 2326 свиноматок.

“До кінця року плануємо збільшити їх кількість до 3000. Довгострокова стратегія компанії передбачає 5-тисячне поголів’я свиноматок, що дозволить посісти більш впливові позиції на ринку”, – зауважила Юлія Жельніо.

Вона також відзначила, що промислове свинарство в Україні це рентабельний бізнес.

“Рентабельний, якщо підходити з розумом. Професійна команда, сучасні технології утримання, генетичний потенціал, жорстка та, головне, працююча система заходів біобезпеки – все це є запорукою успіху в нашій галузі. Дуже допомагає співпраця з Асоціацією „Свинарі України“: ми отримуємо необхідні нам консультації від провідних фахівців та консультантів з різноманітних виробничих питань. Це й оптимізація годівлі, вдосконалення умов утримання, технологічних процесів та заходів біобезпеки. Якщо слідувати порадам, свинарство не поступається рентабельністю іншим галузям, а продукція стає для споживача синонімом високої якості”, – додала директор “Зоотехнології”.

Перегляди: 0