Головна Новини Новини компаній “Західний Буг” розширив земельний банк у Львівській області

“Західний Буг” розширив земельний банк у Львівській області

Компанія “Західний Буг” придбала аграрну компанію “Гаї Галичини” у Львівській області, що дозволило їй розширити свій земельний банк на 1,7 тис. га.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, відтепер “Західний Буг” оброблятиме землі на території таких сільських рад: Вербівчицька, Гаївська, Голубинська, Маркопільська, Наквашанська, Пеняківська, Попівецька, Суховільська, Черницька.

“Ми демонструємо стабільне зростання, тому розширення території, особливо в районах, де ми маємо рільничі підрозділи, це одна зі стратегічних цілей”, – розповів директор компанії Василь Коцупир.

Згідно з повідомленням, уже зараз агрохімічна лабораторія “Західного Бугу” проводить аналіз ґрунтів аби визначити які культури краще вирощувати на новій території, а також розробляє рекомендації з живлення і захисту за плановими культурами. Після цього компанія розпочне підготовку грунтів до нових посівів.

Довідка. ПП “Західний Буг” обробляє близько 53 тис га землі на Львівщині, Волині, Буковині та Тернопільщині. До структури компанії входять 10 рільничих підрозділів, три елеватори потужністю одноразового зберігання 88 тис. тонн, насіннєвий завод потужністю 200 т/добу, агрохімічна лабораторія.

Перегляди: 1