Головна Новини Новини компаній T.B. Fruit запустила у Львівській області потужний завод із виробництва пектину

T.B. Fruit запустила у Львівській області потужний завод із виробництва пектину

Група компаній T.B. Fruit запустила в роботу завод з виробництва яблучного пектину потужністю 3 тис. тонн на рік у місті Городок Львівської області.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив засновник групи компаній TB Fuit Тарас Барщовський.

За його словами, що у світі виробляється всього 40-45 тис. тонн цитрусового і яблучного пектину. Кількість виробників налічує всього сім компаній, серед яких CP Kelco, Cargill, DuPont, H&Fox та інші. Тількидві з цих компаній виробляють яблучний пектин. T.B. Fruit став третім у світі виробником яблучного пектину.

Довідка. T.B. Fruit – вертикально інтегрована міжнародна група компаній із замкненим циклом виробництва. Має 3,5 тис. га сільгоспугідь, вісім заводів із виробництва концентрованих соків та соків прямого віджиму, фруктових пюре та заморожених фруктів і овочів в Україні, Польщі, Молдові, а також транспортно-логістичний та інжиніринговий бізнеси.

Є лідером українського ринку концентрованих соків. Загальна потужність переробних заводів становить 1,2 млн тонн концентрованого соку на рік. Випускає продукцію під торговими марками Galicia, Filvarok.

Перегляди: 0