Головна Новини Новини компаній Гнідавський цукровий завод цього сезону зменшить обсяг перероблення буряків на 20%

Гнідавський цукровий завод цього сезону зменшить обсяг перероблення буряків на 20%

Гнідавський цукровий завод у 2019/20 маркетинговому році переробить на 20% менше цукрових буряків.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, про це розповів директор Гнідавського цукрового заводу Ростислав Новосад.

“Ми плануємо переробити цього року лише до 400 тисяч тонн цукрових буряків. Торік було значно більше –близько 500 тисяч. На 20% буде зменшення. Сезон цього року буде тривати орієнтовно чотири місяці. Розпочався він 14 вересня, хоча людей набрали на роботу ще наприкінці серпня, і будемо працювати до перших чисел грудня”, – зауважив він.

Також директор заводу зазначив, сезон обіцяє бути складним.

“Проте хочу запевнити, що ми добре підготувалися до сезону переробки, і з упевненістю можу сказати, що наші партнери-селяни отримають найбільшу винагороду серед наших конкурентів за свої вирощені буряки. І ми розрахуємося вчасно і якісною продукцією”, – розповідає Ростислав Новосад.

Перегляди: 0