Головна Новини Новини компаній “Нібулон” уперше завантажив зерном самохідний плавкран Nibulon Max

“Нібулон” уперше завантажив зерном самохідний плавкран Nibulon Max

Компанія “Нібулон” уперше завантажила зерном 140-метровий самохідний плавкран Nibulon Max.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, на нього завантажено 8,5 тис. тонн кукурудзи нового врожаю.

Наразі всі роботи виконуються в тестовому режимі. Так, після завантаження зерном на перевантажувальному терміналу “Нібулону” у Миколаєві Nibulon Max вийде на зовнішній рейд Миколаївського морського порту, де виконає перевантаження кукурудзи з власних трюмів на судно типу Panamax з дедвейтом 81,3 тис. тонн.

Паралельно 140-метровий плавкран здійснюватиме довантаження закордонного судна додатковим об’ємом кукурудзи безпосередньо з несамохідних суден компанії. Навантажувальні роботи на зовнішньому рейді Миколаївського морського порту планується розпочати 11 жовтня і після їх закінчення судно вирушить до Єгипту.

Зазначимо, що Nibulon Max має два вантажні трюми з місткістю 13,4 тис. куб. м. Вони, забезпечені люковими закриттями, призначені для перевезення зернових навалювальних та генеральних вантажів. Наявність власних трюмів на судні забезпечує безперервну роботу кранів під час швартовних операцій з баржами, що скоротить час навантаження суден.

Нагадаємо, що компанія “Нібулон” ввела в експлуатацію 140-метровий самохідний перевантажувач Nibulon Max 20 вересня цього року.

Перегляди: 1