Головна Новини Новини компаній Сівалка точного висіву Tempo компанії Vaderstad оснащена системою автоматичного контролю міжряддя WideLining...

Сівалка точного висіву Tempo компанії Vaderstad оснащена системою автоматичного контролю міжряддя WideLining максимально збільшує врожайності

На міжнародній виставці Aгрітехніка 2019 компанія Vaderstad представить нову інноваційну систему Tempo WideLining, що є першою у світі системою формування технологічної колії. Система WideLining для сівалок Tempo дає можливість фермеру вносити рідкі добрива для кукурудзи на силос, не пошкоджуючи її та не знижуючи загальний потенціал врожайності.

“Щоб залишити місце для колій техніки із внесення рідких добрив достатньо відключити висівні секції, проте завдяки автоматичній системі WideLining можна змінити міжряддя на сівалці точного висіву та не зменшувати кількість рядків. Із системою автоматичного регулювання WideLining всі висівні секції завжди здійснюють висів на повну потужність” – каже Йорген Даль, Комерційний менеджер із сівалок точного висіву компанії Ведерстад.

Під час утворення технологічних колій, які згодом будуть потрібні для техніки для внесення добрив чи обприскування система WideLining автоматично регулює ширину міжряддя сівалки Tempo для створення двох колій шириною 1050 мм.

“Колії створюються за допомогою встановлених гідравлічно-регульованих чотирьох висівних секцій на рамі сівалки. Таким чином, міжряддя поруч із коліями 1050 мм буде переходити від 750 мм до 600 мм, що є прийнятним міжряддям для підтримки високого рівня врожаю технологічних культур, наприклад кукурудзи на силос”, говорить Йорген Даль.

Система WideLining повністю автоматична та інтегрована у систему управління Vaderstad E-Control на базі планшета iPad. Коли активовано систему WideLining, машина обчислює поле та автоматично регулює висівні секції для створення колій на основі робочої ширини розкидача рідких добрив.

“Використання WideLining компанії Vaderstad також дозволяє сівалці точного висіву Tempo завжди сівбу не відключаючи висівні секції. Якщо, наприклад, здійснювати висів силосної кукурудзи 8-рядною сівалкою і використовувати розкидач рідких добрив із робочою шириною 18 метрів (колія шириною 1050 мм), система Vaderstad WideLining посіє на 8,3% більше насіння у порівнянні з іншими сучасними наявними технологіями, доступними сьогодні на ринку”, говорить Йорген Даль.

Цілком нова система WideLining здобула срібло на нагородженні кращих інновацій “Agritechnica Innovation Award 2019” буде представлена на сільськогосподарській виставці Aгрітехніка у листопаді 2019 року в Ганновері, Німеччина. Технологія WideLining буде доступна для сівалки Vaderstad Tempo V 6-12 з другої половини 2020 року.

Перегляди: 0