Головна Новини Новини компаній УЗ запровадила внутрішні закриті торги під час розподілу зерновозів для графікових відправок

УЗ запровадила внутрішні закриті торги під час розподілу зерновозів для графікових відправок

“Укрзалізниця” запровадила процедуру внутрішніх закритих торгів під час розподілу вагонів-зерновозів для графікових відправок зерна.

Як повідомляє “ПроАгро Груп”, про це на своїй Фейсбук-сторінці написав голова ради ГО “Центр розвитку логістики” Валерій Ткачов.

“Тепер, якщо вантажовідправник зерна планує графікову відправку, він повинен самостійно вказати в заявці на відвантаження в програмі “АС Клієнт”добову вартість використання вагонів УЗ”, – зазначив експерт.

Таким чином, за його словами, УЗ буде погоджувати відправку компаніям, що запропонували максимальну ставку за використання вагонів-зерновозів.

“Відповідне нововведення АТ “Укрзалізниця”не передбачено жодним нормативним документом. Більше того, остання ставка використання вагонів-зерновозів встановлена рішенням Правління АТ УЗ від 06.09.19 (1136 грн/доба без ПДВ), що вступило в силу зовсім недавно – 13.10.2019 року”, – написав Валерій Ткачов.

Перегляди: 0