Головна Новини Новини компаній Компанія Vaderstad стала одним із п’яти фіналістів конкурсу Королівської шведської академії інженерних...

Компанія Vaderstad стала одним із п’яти фіналістів конкурсу Королівської шведської академії інженерних наук – Smart industry 2019

Компанія Vaderstad від часу свого становлення й донині залишається на вістрі інноваційних розробок у галузі агротехіндустрії. Тож цілком справедливо стала одним із п’яти фіналістів конкурсу Королівської шведської академії інженерних наук – Smart Industry. Конкурс винагороджує компанії, які застосовують інноваційні можливості оцифрування та діджиталізації для ведення бізнесу й отримання високих результатів.

Техніка та технології Vaderstad – результат нелегкої праці і цілеспрямованості інженерно-конструкторського колективу компанії протягом багатьох поколінь. Це прагнення до вдосконалення є визначальною рисою Vaderstad і потужною мотивацією, тому тогорічна почесна “королівська” відзнака – не перше визнання досягнень, коли компанію було заслужено пошановано за її інновації.

“Ми дуже пишаємось цією відзнакою і раді бути номінованими. Це є доказом нашого великого потенціалу та здатності втілювати ідеї в ефективні рішення”, – каже Матс Беверуд, президент і генеральний директор Vaderstad Group.

Конкурс Smart Industry було засновано Асоціацією шведської інженерної індустрії та Королівською шведською академією інженерних наук у 2016 році, щоб стимулювати оцифрування сучасних технологій та вироблення нової стратешії індустралізації шляхом висвітлення добрих прикладів. Фіналістів та переможців призначає журі, що складається з високопоставлених представників галузі та наукових кадрів.

Переможець буде обраний на публічному семінарі у Королівській шведській академії інженерних наук у Стокгольмі 5 лютого.

Перегляди: 5