Головна Новини Новини компаній KSG Agro збільшив продажі свинини

KSG Agro збільшив продажі свинини

Агрохолдинг KSG Agro за підсумками 2019 р. збільшив обсяг продажів свинини до 10,066 тис. т, що на 8,2% більше показника роком раніше.

Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на agroportal.ua.

Якщо в 2018 р. кількість проданих голів склала 93 тис., то за результатами 2019 року (з урахуванням потужностей власної бійні) досягла 100 тис. голів.

“На тлі торішніх проблем, пов’язаних зі скороченням поголів’я в результаті вірусу АЧС, в Україні все чіткіше тренд підвищення попиту на якісну свинину від виробників, які, як і наш свинокомплекс, серйозно інвестують в заходи з безпеки”, – коментує голова ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов.

За його словами, обсяги якісної свинини значно менші існуючого попиту, так що є всі підстави для збільшення продажів в 2020 році”.

На даний час проєкт розвитку свинокомплексу реалізований на 50% і має близько 60 тис. поголів’я свиней одночасного утримання та 4,5 тис. свиноматок.

За проєктом агрохолдинг планує збільшити кількість свиноматок до 8,6 тис. голів.

“Ми плануємо в 2020 р. продовжувати розвивати проєкт, поступово збільшуючи кількість поголів’я та, відповідно, нарощуючи обсяги продажів”, – резюмував Сергій Касьянов.

Перегляди: 0