Головна Новини Новини компаній Ренійський порт впровадив оформлення проїзду вантажівок із зерном за QR-кодом

Ренійський порт впровадив оформлення проїзду вантажівок із зерном за QR-кодом

Адміністрація Ренійського морського порту і портовий оператор ТОВ “Агро-Рені” проводять автоматизацію оформлення перепусток для великовантажних автомобілів із зерновими вантажами з використанням QR-коду.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на ports.com.ua, удосконалення процесу оформлення перепусток дозволить прискорити оформлення заїзду/виїзду великовантажних машин на/з території порту, поліпшить роботу портових операторів із вантажами, мінімізує процес затримки вантажними машинами на прохідних порту, поліпшить систему документообігу і знизить бюрократичне навантаження (вдосконалення системи через мобільний телефон).

ТОВ “Агро-Рені” є суб’єктом ВЕЗ “Рені”. Компанія здійснює діяльність на території Ренійського порту з 2014 року. Оперує причалами №8-9, №16-21, №25-27. Основним видом діяльності є агентування, експедирування, перевалка зернових і олійних культур. У 2019 році ТОВ “Агро-Рені” збудувало нове сховище зернових і олійних потужністю 4 тис. тонн. Ренійський морський порт у 2019 році скоротив вантажообіг порівняно з 2018 роком на 4,3% – до 1,275 млн тонн. Частка порту у вантажообігу морських портів України склала 0,8% (у 2018 році – 0,9%, в 2017 році – 0,8%).

Перегляди: 0