Головна Новини Новини компаній ERKAYA пропонує зручне та високоточне обладнання

ERKAYA пропонує зручне та високоточне обладнання

Компанія ERKAYA, яка динамічно розвивається, була заснована в 2000 році в Анкарі. Спочатку компанія була більш активною на внутрішньому ринку, але протягом останніх десятиліть зосередилася на експорті продукції. У департаментах виробництва, гарантії якості, збуту і післяпродажного технічного сервісу послуги покупцям надають спеціалісти у своїй галузі. Крім того, компанія пропонує галузеві консультаційні послуги. Відданість компанії клієнтам полягає в забезпеченні орієнтованої на клієнта політики продажів, якості продукції, швидкого обслуговування та безперебійної підтримки.

Нині фірма – один із ведучих виробників в галузі лабораторного обладнання. Компанія представлена на ринку 19 років і за цей час її спеціалісти обладнали велику кількість підприємств в усьому світі. Після створення відділу зовнішньої торгівлі в 2005 році, ERKAYA розширила поле своєї діяльності і до 2015 року компанія вийшла на більш високий рівень, досягнувши збільшення експорту до 80%. Наразі компанія має нову мету – розширити лінію приладів, необхідних для аналізу реологічних властивостей борошна і зерна. Основні напрямки діяльності компанії – виробництво і реалізація приладів для контролю якості борошна і борошняних добавок для борошномельної промисловості.

Компанія йду в ногу з часом, створюючи високоякісне лабораторне обладнання, приділяючи особливу увагу дизайну та функціональності. Вона прагне якнайкраще задовольняти клієнтів, постачаючи обладнання в найкоротші терміни та надаючи швидке обслуговування та безперебійну підтримку.

Компанія багато років працювала над продажем та маркетингом. Бере участь практично у всіх міжнародних галузевих виставках, рекламується в багатьох галузевих журналах. Аби правильно визначити потреби та очікування цільових ринків, компанія намагається надавати найбільш точні послуги з урахуванням демографічних, соціальних, економічних і політичних структур та географічної інформації. Найбільш помітний ринок в новий період – це Південна Америка, Африка, Україна та Узбекистан.

Для компанії величезний потенціал має Україна, яка є одним з найбільших експортерів зерна. В Україні продукція компанії представлена на багатьох фабриках і лабораторіях. Зокрема, Балтік Контрол Юкрейн, Рівне-Борошно, КХП Тальне, Одеський комбінат хлібопродуктів, ТОВ Укр-Агро-Продукт та інші.

Тривалий час компанія ERKAYA працює з одним із найбільших зернотрейдерів України – компанією Нібулон. Співпраця з компанією Нібулон розпочалася ще в 2012 році, коли були встановлені перші прилади для промивання клейковини. У 2018 році в лабораторіях компанії було встановлено 7 комплектів приладів для промивання клейковини.

Технології та цифровізація – ключ до успіху в наш час. Для того, щоб стати лідером у свій галузі, багато компаній намагаються створювати проєкти з технологій та цифровізації. ERKAYA також робить кроки в майбутнє в цьому напрямку. У світі, який націлений на індустрію 4.0, компанія не хоче пропонувати своїм клієнтам застарілі пристрої.

Компанія працює над тим, щоб зробити свої пристрої більш ефективними та дієвими. ERKAYA перша компанія, яка виробляє прилади для аналізу борошна з сенсорним екраном замість старих кнопкових пристроїв:

– система для визначення глютену GW 3200 тепер у новому дизайні з сенсорним екраном, повністю автоматична;

– прилади числа падіння (англ. Falling Number) серії FN 8 (FN 8100 і FN 8200).

В чому унікальність цих приладів? Чим вони відрізняються від інших?

Унікальність цього обладнання в якісному виконанні, точності результатів, прогресивному дизайні, в поєднанні естетичності та зручності експлуатації за рахунок кольорового сенсорного екрана. На перший погляд дизайн може здатися неважним, але не треба недооцінювати це оновлення. Тепер, наприклад, на приладі FN 8200 користувач може встановити фон, підсвічення екрана, розмір літер, відображення інформації в комфортних форматах. Це дуже важливо, коли в лабораторіях щодня величезний потік аналізів. Кожен оператор лабораторії підтвердить, що від маленьких екранів зі слабким підсвіченням до кінця дня дуже втомлюються очі, що невідворотно спричиняє помилки в зніманні показників.

Окрім комфорту у використанні, ERKAYA дбає про точність аналізів, тому в прилади FN вбудовано сотомір, що актуально для регіонів із підвищеним рельєфом. Це дає змогу уникнути помилок, пов’язаних зі зміною тиску. Вбудований принтер дає змогу одразу друкувати результати дослідження без підключення додаткових пристроїв. Комплекс з визначення глютен-індексу GW 3200 повністю відповідає ISO стандартам і може використовуватися в лабораторіях вітчизняних підприємств.

ERKAYA представила свої прилади з сенсорним екраном на виставці IDMA, яка проходила на початку 2019 року в Стамбулі. Ці сучасні нові моделі, які дуже просто використовувати і які мають промисловий дизайн, було дуже високо оцінено.

Додатково до технології з сенсорним екраном, ERKAYA, прилади якої встановлені в кожній частині світу, використовує такі системи, як PLC. PLC дає змогу отримати доступ до клієнтської системи управління для моніторингу через інтернет для визначення стану приладу.

Наразі компанія перебуває на етапі розробки власних приладів для визначення реологічних властивостей тіста. ERKAYA розраховує незабаром представити клієнтам нові прилади, які дають змогу розраховувати такі показники, як: водовбирання тіста, стабільність, ступінь разм’якшення, опір і здатність до розтягування тіста, а також енергію та еластичність. Крім цього, в розробці двоголовий валковий млин, необхідний для підготовки проб тестів, і аналізатор кількості пошкодженого крохмалу в борошні.

Перегляди: 2