Головна Новини Новини компаній “Новаагро” купує олійний завод на Харківщині

“Новаагро” купує олійний завод на Харківщині

Антимонопольний комітет України надав дозвіл ТОВ “Новаагро Україна” на придбання заводу з переробки насіння олійних культур.

Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на Аgroportal.ua.

“Надано дозвіл ТОВ “Новаагро Україна” (м.Харків, Україна) на придбання активів у вигляді цілісного майнового комплексу, що складається з рухомого і нерухомого майна, яке належить ТОВ “Васищевський завод рослинних олій” (смт. Васищеве, Харківський р-н., Харківська обл., Україна), і реалізується акціонерним товариством “Перший Український Міжнародний Банк” (м.Київ, Україна.) з метою забезпечення іпотекою грошових вимог через невиконання договірних зобов’язань цим товариством”, – йдеться в повідомленні АМКУ

Уточнюється, що актив забезпечує можливість здійснення господарської діяльності з переробки насіння олійних культур (соняшнику) і виробництва нерафінованої соняшникової олії та соняшникового шроту.

Група компаній “Новаагро” здійснює свою діяльність у сфері виробництва, транспортування, реалізації сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки. Також в структуру підприємства входить птахівниче господарство.

Перегляди: 4