Головна Новини Новини компаній “ТЕРРА ФУД” пройшла аудит постачальника молочних сумішей для McDonald’s

“ТЕРРА ФУД” пройшла аудит постачальника молочних сумішей для McDonald’s

Компанія “ТЕРРА ФУД” пройшла міжнародний аудит McDonald’s і тим самим підтвердила статус постачальника №1 готових молочних сумішей для всіх ресторанів мережі в Україні. Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на інформацію компанії.

“Вже кілька років поспіль ми вдосконалюємо свій результат, підвищуючи рівень відповідності вимогам нашого глобального партнера. В цьому році ми досягли надвисокого показника 96% відповідності (зона А). Це свідчить про синергію та взаєморозуміння між нами й компанією McDonald’s”, – прокоментував генеральний директор “ТЕРРА ФУД” Фортунато Гуадалупе.

Співпраця “ТЕРРА ФУД” і McDonald’s триває 13-й рік поспіль – протягом всього періоду виробник постачає молочні суміші для коктейлів та морозива компанії-партнера.

“Висока якість і смакові властивості продукту підтверджують результати щорічного дегустаційного конкурсу, який проводить центральний офіс McDonald’s в Мюнхені серед своїх постачальників. Так, молочні суміші для морозива та коктейлів виробництва “Білоцерківського молочного комбінату” протягом останніх 5 років незмінно входять у трійку найбільш якісних й смачних в Європі”, – йдеться в повідомленні компанії.

Перегляди: 11