Головна Логістика «Аскет Шиппінг» у 2021 році обробив 2,8 млн. тонн вантажів

«Аскет Шиппінг» у 2021 році обробив 2,8 млн. тонн вантажів

Портовий оператор «Аскет Шиппінг» у 2021 році обробив 2,804 млн. тонн вантажів. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на допис на сторінці компанії у Facebook.

Зазначається, що обсяг власної перевалки компанії як портового оператора склав1,089 млн. тонн. Це, зокрема, 0,976 млн. тонн у Бердянському морському порту, де «Аскет Шиппінг» працює як портовий оператор із 2016 року. Також компанія протягом 2021 року досягла обсягу 112 тис. тонн власної перевалки через річкові термінали в Запоріжжі та Дніпрі.

«Ми працювали над залученням нових вантажопотоків і удосконаленням технічних процесів та всіх складових клієнтського сервісу. Ця робота принесла результат. Особливо варто відзначити новий розвиток логістичних потужностей за напрямом «річка-море» та розширення можливостей перевалки вантажів у порту Бердянська», – прокоментував СЕО компанії Микола Гапеєв.

«Аскет Шиппінг» надає логістичні послуги з експортних відправлень зернових та харчових вантажів у сімох портах України – в Бердянську, Миколаєві, Одесі, Маріуполі, Херсоні, Дніпрі та Запоріжжі.

Перегляди: 3