Головна Новини Новини компаній Енергозбереження при заготівлі зерна. Детальніше 28 жовтня на Grain Storage Forum ELEVATOR-2022...

Енергозбереження при заготівлі зерна. Детальніше 28 жовтня на Grain Storage Forum ELEVATOR-2022 SMART: СУШІННЯ, Енергонезалежність та Енергозберігання

28 жовтня на Grain Storage Forum ELEVATOR-2022 SMART: СУШІННЯ, Енергонезалежність та Енергозберігання Іван Корженко, Генеральний директор Greco Group розповість про «Енергозбереження при заготівлі зерна».

“На сьогодні питання переходу на альтернативу стало гострою необхідністю. Як показує практика, до цього рішення приходять майже на кожному господарстві, яке займається виробництвом зернових та олійних. Ціни на газ змінюються чи не щодня і, звісно, динаміка йде не на зменшення. Наразі середня вартість 1 м³ газу стартує від 50 грн. І вартість це лише одне питання, з яким зіштовхнуться на елеваторах. Ще одне, і не менш важливе — наявність газу. Беручи до уваги все, що відбувається — складно прогнозувати що надалі буде з блакитним паливом.
Який вихід? — розглянути перехід на альтернативні види палива. Саме тому ми пропонуємо підняти питання, через які ви і досі не наважились перейти на вигідну альтернативу:”

Зустрічаємось 28 жовтня в місті Київ!

Не упустіть можливості дізнатися все про альтернативні види палива для енергозбереження при заготівлі зерна!

Перегляди: 10