Головна Новини Компанія OLIS візьме участь у Grain Storage Forum

Компанія OLIS візьме участь у Grain Storage Forum

Компанія OLIS спеціалізується на розробленні, виробництві та впровадженні у промисловість технологій й обладнання для переробки зерна. Сьогодні компанія володіє унікальними сучасними технологіями й обладнанням за всіма основними напрямками очищення зерна, виробництва борошна і крупи, що підтверджується більш ніж 30-ма патентами у зазначеній галузі. ТОВ «ОЛИС» випускає близько 200-т найменувань обладнання, і має можливості виробництва різних зерноочисних комплексів, млинів і крупоцехів від етапу розроблення до введення в експлуатацію.

На підприємстві OLIS впроваджені і використовуються найсучасніші технології проектування, конструювання та обробки металів, а також управління якістю та підприємством у цілому. Технологічний рівень і організація нашого виробництва дозволяє забезпечити високу якість виробів з переконливим цінами і поставляти їх більш ніж у 25 країн ближнього і далекого зарубіжжя.

OLIS винаходить, експериментує, проектує, конструює, виготовляє, впроваджує, навчає і постійно вчиться сама. Відмітним принципом компанії є пошук раціональних методів для розв’язання складних технологічних завдань, що дозволяє забезпечити значний економічний ефект при впровадженні. Тому проекти і окремі вироби вигідно відрізняються ефективністю від створених за традиційними підходами.

Знання і можливості компанії відкриті та доступні. OLIS, будуть раді поспілкуватися з Вами на виставці Grain Storage Forum вже 2 червня у Київському гольф-центрі.

Сайт компанії: https://www.olis.com.ua/

Реєструйтеся на форум за посиланням: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 16