Головна Новини Компанія ПРОМАВТОМАТИКА ВІННИЦЯ стала офіційним партнером Grain Storage Forum

Компанія ПРОМАВТОМАТИКА ВІННИЦЯ стала офіційним партнером Grain Storage Forum

Комапнія спеціалізується на розробках та подальшому виробництві електрообладнання, реалізує продукцію власного виробництва і представляє інтереси інших вітчизняних та іноземних виробників.

Професійно займається автоматизацією технологічних процесів, виконує електромонтажні роботи, будує сонячні електростанції. Компанія Промавтоматика Вінниця розвивається уже 20 років та налічує близько 400 спеціалістів.

Цінності компанії – це чіткість, порядність в роботі і висока культура ведення бізнесу.

На сьогоднішній день за плечима «Промавтоматики» великий досвід роботи. Клієнтами компанії, друзями та партнерами являються провідні підприємства та установи Вінниччини та України, а це заводи, електростанції, приватні підприємства, лікарні, навчальні заклади.

Сучасні вимоги до якості продукції, яка виготовляється підприємствами, вимагають використання надійних та точних систем автоматизації. «Промавтоматика Вінниця» є лідером нашого регіону у галузі автоматизації. Фахівці компанії завжди допоможуть Вам у вирішенні складних задач. Рішення компанії допоможуть Вам економити час і кошти та збільшити продуктивність.

Компанія розробляє та виготовляє на замовлення різноманітні системи керування автоматичними установками, щити керування вентиляцією та кондиціюванням, щити обліку, системи АСКОЕ, шафи розподілення та керування, ввідно-розподільчі шафи, мікропроцесорні реле та світлодіодні консольні світильники для зовнішнього освітлення.

Спеціалісти компанії виконають монтаж систем автоматики та електрообладнання з високою точністю, якісно та відповідально.

«Промавтоматика Вінниця» здійснює продаж продукції електротехнічного напрямку та є офіційним представником таких торгових марок як «АсКо», «Термофіт», «Одескабель», «Запорізький Завод Кольорових Сплавів», «Овен», «Елетон», «Склоприлад». Більшість продукції завжди є в наявності на складі підприємства. Вся продукція сертифікована і задовільнить потреби найвибагливішого покупця. Водії компанії бережно та швидко доставлять продукцію замовнику.

Не пропустіть унікальну можливість відвідати стенд компанії ПРОМАВТОМАТИКА ВІННИЦЯ на виставці Grain Storage Forum вже 2 червня у Київському гольф-центрі.

Сайт компанії: https://www.pa.ua/

Встигніть придбати квитки за посиланням: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 5