Головна Новини ЗЕРНО ЗАХИСТ™ – найкращий вибір при довготривалому зберіганні зерна

ЗЕРНО ЗАХИСТ™ – найкращий вибір при довготривалому зберіганні зерна

Чи продовжувати зазнавати збитків, чи все ж таки проінвестувати у обладнання, оволодіти технологією захисту зернових при довготривалому зберіганні збіжжя від шкідників/комах запасів?! Таким чином отримати можливість заощаджувати вже найближчим часом! Порахуйте суму збитків, яке зазнає Ваше підприємство за рік внаслідок втрат від діяльності шкідників запасів.

Вибір завжди є! І компанія його пропонує!

Як ексклюзивні технічні партнери компанії Bayer в Україні в галузі впровадження технології для зберігання зерна за допомогою препаратів К-Обiоль® ULV6 та К-Обiоль® 25ЕС компанія пропонує та впроваджує на підприємствах, господарствах, які займаються збереженням зернових, превентивну технологію захисту зерна від шкідників запасів. 

Для запобігання втрат при довготривалому збережені зерна кращим вибором з точки зору економічної та санітарної ефективності є нанесення інсектициду К-Обiоль® на зерно, контактний метод обробки.

Технічне рішення полягає в тому, що при закладці в елеватор зерно в потоці рівномірно покривається частками туману з препарату (К-Обiоль®), розмір краплин генеруємих спеціально розробленим обладнанням складає – 10 – 20 мікрон (мкрн).

Компанія EDSPLUS є національним виробником обладнання, розпилювачів для обробки зерна (реєстраційне посвідчення Міністерства аграрної політики та продовольства України №РУ004702522590-22 від 01.08.2022).

К-Обiоль ® це – сучасна пiретроїдна формуляцiя, що мiстить дiючу речовину дельтаметрин та синергiст (підсилювач дії інсектициду) пiперонiл бутоксид, разом ці ДР забезпечують неперевершену бiологiчну ефективнiсть проти найбiльш небезпечних шкiдникiв хлiбних злакiв iроблять засіб К-Обiоль®  – унiверсальним для застосування: забезпечує найвищий рiвень безпеки при довготривалому зберiганнi для особливо вразливих зернових культур. 

З моменту застосування препарат К-Обiоль® проявляє високу бiологiчну ефективнiсть проти шкiдникiв впродовж 24 годин, знищує 100% дорослих комах (рухомі форми). Застосування препарату також знищує наступні покоління комах, що з’являються через повторну зараженість, чи при розвитку з прихованої форми, відродженні з яєць личинки/гусеницi,  гинуть при контактi з залишковою кiлькiстю препарату, що знаходиться на поверхнiзерна. Цей ефект прийнято називати – «лікувальним».

Безпечність використання:

Відповідно до нормативних вимог,  максимально допустимий рiвень залишкiв дiючої речовини дельтаметрину та синергiсту пiперонiл бутоксиду в зернi, МДР (максимально допустимий рівень) дельтаметрину складає 1 мг/кг зерна, пiперонiл бутоксиду -4,0 мг/кг. При обробцi зерна препаратом К-Обiоль® за мiнiмальних норм витрат рiвень дельтаметрину складає 0,25 мг/кг зерна, що в чотири рази нижче за допустиму норму, пiперонiл бутоксиду- в 2 рази.

Низькі витрати готового до застосування препарату: 42 мл на /т період захисту 6 місяців  та 84 мл на /т  період захисту 12 місяців, якщо мова іде про незараженне зерно шідниками, профілактика. Якщо мова іде про обробку зерна, яке вже пролежало певний період і має певний рівень зараженості, то мінімальна концентрація для обробки складає 0,65мл/т.

Унікальність технології:

– Відсутність періоду експозиції. Оброблене зерно можна використовувати відразу для подальшої переробки, в тому числі і на харчові продукти. Проводити відвантаження тощо.

– Разова обробка забезпечує захист від 6 до 12 міс (період захисту залежить від обраної концентрації).

– Відсутність резистентності у шкідника. 

– Готове рішення, як для зерна так і для складських приміщень. Повний захист.

– Діючі речовини (ДР) зі складу засобу не заборонені при здійсненні експорту зерна.

– Засіб має реєстрацію та досвід ефективного використання більше ніж у 60-ти країніх світу.

– Наявний досвід впровадження технології більше 3 років.

– Відсутність стійкого хімочного запаху у зерна після проведення обробки. Що є унікальною особливістю серед засобів використовуємих в Україні.

– Робота з препаратом не потребує ліцензування й виклику спеціалізованої бригади.

– Захист підходить для будь-якого типу механізованих зерносховищ.

– Відсутність іммобілізації зерна — оброблене зерно можна механічно перевантажувати в іншу ємність чи зерносховище без необхідності повторної обробки.

– Технологічне рішення точно відкаліброваної системи дозволяє чітко визначити витрати препарату, що відображається в його економії та виключає помилки з боку оператора.

Запитання, консультації, запис на презентацію:

050 754 00 05      

097 595 41 31 – Telegram What`sApp

ЗЕРНО ЗАХИСТ™ – з нами Ваш врожай у безпеці!

                                                                                                                                                                                                                                        

Перегляди: 12