Головна Новини Підсумки практичної конференції DroneUA

    Підсумки практичної конференції DroneUA

      Напередодні активного сезону десикації соняшнику Група компаній DroneUA провела практичну конференцію «Десикація агродронами – прихований резерв для фінансового росту та економії ресурсів», аби надати аграріям дієві рішення від провідних експертів агроринку й підвищити ефективність їх діяльності. Захід відбувся 15 серпня у Міжнародному центрі з точного землеробства AgriLab у Бориспільському районі (Київська обл.).

    Практична конференція «Десикація агродронами – прихований резерв для фінансового росту та економії ресурсів» продемонструвала спрямованість агроринку рухатись до оптимізації витрат завдяки впровадженню інноваційних рішень. Сьогодні варто рахувати кожну гривню та раціонально використовувати кожен гектар поля. І це можливо лише із застосування точних у сучасних рішень, що автоматизують робочі процеси, підвищують універсальність техніки, дозволяють найбільш раціонально розподіляти та витрачати ресурси й отримувати кращий результат.  

    Конференція «Десикація агродронами – прихований резерв для фінансового росту та економії ресурсів» відбулася за підтримки медіа партнерів AgroPortal.ua, журналу “АгроЕліта”, генерального партнера ProAgro Group і компанії AgriLab.

    Перегляди: 3