Головна Новини Компанія Bonfanti візьме участь у виставці Grain Storage Forum

Компанія Bonfanti візьме участь у виставці Grain Storage Forum

Любов до своєї справи, досвід і максимальна увага до клієнта.

Італійські зерносушарки BONFANTI – це гармонійне поєднання високої продуктивності і простого механізму роботи в складних кліматичних умовах.

Зерносушильні комплекси BONFANTI розроблені із застосуванням новітніх технологій, завдяки яким досягається швидка, екологічно безпечна і виробництві мало затратні обробка найвибагливіших культур. Завдяки сучасним системам контролю руху повітря забезпечується делікатне і рівномірне просушування з захистом від пошкоджень зерна.

Зерносушарки:

⦁ ECOS сушарки для зернових і олійних культур, міцні і прості та з рекуперацією тепла. Ідеальні для невеликих і середніх продуктивностей.

⦁ CE сушарки для зернових і олійних культур, повної комплектації з датчиками вологості і повною рекуперацією тепла. Є ідеальними для середніх і великих продуктивностей.

Концепція виробництва такого обладнання формувалася з урахуванням сучасних розробок науки і техніки, застосуванням новітніх методик. Зерно обробляється швидко, з мінімальними витратами на виробництво.

Важливою рисою зерносушильних комплексів є те, що вона не завдає шкоди навколишньому середовищу, що відповідає сучасним тенденціям зростання уваги людей до технічних комплексів, що завдає шкоди природі.

Основними перевагами введення зерносушарки Bonfanti на підприємстві є:

⦁ Висока продуктивність;
⦁ Унікальна італійська система «Антишок»;
⦁ Автоматизація систем управління;
⦁ Економія споживчої енергії;
⦁ Зниження експлуатаційних витрат на 50%;
⦁ Екологічна безпека;
⦁ Сучасні технології звільнення від пилу;
⦁ Виключення зіткнення сировини з топковим газом;
⦁ Мінімізація шумових ефектів в процесі роботи;
⦁ Відмінна теплова ізоляція;
⦁ Довговічність і антикорозійний захист агрегату.

Не пропустіть унікальну можливість поспілкуватись з компанією Bonfanti на виставці Grain Storage Forum вже 2 червня у Київському гольф-центрі.

Сайт компанії: https://bonfanti.eu/uk/

Сайт форуму: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 5