Головна Новини Наші новини Неперевершена продуктивність і універсальність культиватора Top Down

Неперевершена продуктивність і універсальність культиватора Top Down

Мати у своєму розпорядженні Top Down – означає мати найуніверсальніший комбінований культиватор, доступний на ринку.

Культиватор Top Down може значно покращити результат обробітку ґрунту, порівняно з оранкою, що дасть змогу зменшити кількість проходів агрегату полем, необхідних за традиційного обробітку. За встановлення міні сівалки Bio Drill на культиватор ви зможете висівати ріпак або покривні культури. Для отримання максимальної економічної вигоди від машини важливо розуміти можливості, які пропонує різноманітність конфігурації опцій та робочого обладнання на вибір.

Основним робочим органом, який відрізняє комбінований культиватор Top Down від звичайного його аналога, є диски, що забезпечують ретельне подрібнення рослинних решток та перемішують із ґрунтом за робочої глибини 10-12 см.

Культиватор оснащений 3-ма рядами ґрунтообробних лап, що оснащуються долотами із широкого асортименту компанії Vaderstad. Правильний підбір доліт дозволить пристосувати культиватор до будь яких умов та відповідно до поставленого завдання. Особливість доліт, установлених на культиваторі, полягає в призначенні кожного з них.

Це схоже на інструмент на фрезерному верстаті, кожен із яких має своє конкретне завдання і залишає характерний малюнок на відпрацьованому матеріалі. Так само й на культиваторі: завдяки наявності різних доліт, культиватор може повніше використовувати свій потенціал. Ви можете обрати долота для підрізання, перемішування чи розпушування ґрунту та комбінувати їх між собою для максимального досягнення бажаного результату обробітку.

Відвал – не менш важливий за долота. Відвали, встановлені на культиватор, мають великий вплив на результат обробітку.

Відвал спрямовує рух ґрунту після проходу долотом та направляє його для подальшого перемішування, розподілу рослинних решток, вирівнювання та розпушування. Обравши правильний відвал, ви можете значно покращити позитивні результати обробітку і знизити витрати на пальне. Завершує обробіток сталений коток, завданням якого є витискання повітря із обробленого шару та його прикочування для закриття вологи та відновлення капілярності ґрунту. Різноманітний асортимент котків дозволяє підібрати оптимальний варіант відповідно до умов.

Перегляди: 1