Головна Новини Наші новини Компанія Vaderstad запускає лабораторію із дослідження технологій виготовлення матеріалів та проведення випробувань

Компанія Vaderstad запускає лабораторію із дослідження технологій виготовлення матеріалів та проведення випробувань

Із метою підвищення якості та відкриття нових можливостей для виробництва компанія Vaderstad запускає лабораторію для дослідження технологій виготовлення запчастин та комплектуючих техніки, яка оснащена різноманітними верстатами та системами їх випробувань на міцність.

Лабораторія знаходиться у містечку Оверум (Oeverum), у Швеції, у Vaderstad Components AB, що виробляє зношувальні деталі із загартованої сталі світового класу із 2001 року.

П’ятдесят працівників та 40 роботів працюють у дві зміни над виготовленням найважливіших деталей техніки – тих, що працюють в ґрунті, виконують важку роботу. Саме від цієї стадії виробництва залежить продуктивність, експлуатаційні витрати та довговічність обладнання.

Компанія Vaderstad запускає свою лабораторію із дослідження технологій виготовлення матеріалів, оскільки робить наступний крок для зміцнення своєї позиції, як провідного світового постачальника зношуваних деталей для сільськогосподарської техніки.

Завдяки своїй лабораторії, компанія Vaderstad покращує контроль над якістю конструкції та робочих характеристик зношуваних деталей. Це також дозволяє віднайти нові методи для розробки міцних матеріалів та ефективних технологій виробничого процесу.

До роботи у лабораторії долучено провідних науковців та фахівців у галузі металургії із великий досвідом, що проводять тестування різних зразків металів та матеріалів, із яких виготовляють деталі до техніки Vaderstad. Термін служби значною мірою залежить від міцності зношуваної деталі й твердості матеріалу, з якого виготовлена деталь. Тому що, як добре знають металурги, зробити матеріал твердим не так складно. Хитра річ – зробити його міцним. Ось чому Vaderstad працює над тим, щоб знайти ідеальний баланс між твердістю та міцністю.

Перегляди: 0