Головна Новини Наші новини Vaderstad продовжує інвестувати у виробництво оригінальних запчастин

Vaderstad продовжує інвестувати у виробництво оригінальних запчастин

Наразі компанія Vaderstad спрямувала свої основні інвестиції у виробництво деталей та запчастин, включаючи капіталовкладення у нову виробничу лінію. Враховуючи зростаючий попит на оригінальні деталі прийнято рішення розширити виробничі потужності заводу Vaderstad Components ще на 2000 м2. Підрозділ Vaderstad Components, що є дочірньою компанією та входить до Vaderstad Group, займається виробництвом оригінальних запасних та зношуваних деталей для сільськогосподарської техніки Vaderstad.

Процес виробництва на заводі Vaderstad Components повністю автоматизований за допомогою високотехнологічних засобів та високорозвиненої робототехніки. Наразі компанія має понад п’ятдесят співробітників, що працюють над виготовленням якісних та міцних деталей для техніки. Тому значні інвестиції спрямовані на збільшення цих потужностей, безпеки та якості виробництва.

“Ми розширюємо завод ще на 2000 м2, щоб об’єднати виробничі підрозділи та збудувати приміщення для очікуваного розширення. Інвестиції у виробництво мають дуже позитивний вплив як для нас, так і для компанії Vaderstad та наших клієнтів. Розширення допоможе нам покращити умови праці, продуктивність роботи виробницва та збільшення обсягів вироблених деталей”, – каже Ден Сомлін, керуючий директор підрозділу Vaderstad Components.

Початок робіт із розширення виробництва почнеться осінню 2020 і новий виробничий цех буде повністю готовий весною 2021. “Разом з новою виробничою лінією, яка вже існує, це створює можливості для розвитку та вдосконалення, що врешті-решт призведе до посилення потреби в навичках та підборі нових кадрів”, – каже Ден.

Перегляди: 0