Головна Новини Наші новини Дайджест аграрних новин – новий інформаційний продукт «ПроАгро Груп»

Дайджест аграрних новин – новий інформаційний продукт «ПроАгро Груп»

Наприкінці лютого компанія «ПроАгро Груп» розпочала випуск нового інформаційного продукту у відеоформаті – дайджестів новин українського і світового аграрних ринків, які останнім часом були опубліковані чи показані спеціалізованими мас-медіа, загальними ЗМІ, інтернет-виданнями, інформагентствами, прес-службами компаній і органів влади, дописувачами соціальних мереж. Сьогодні на каналі компанії в YouTube, а також на нашій сторінці у Facebook вийшов черговий випуск дайджесту, який ми ризикуємо виставити на огляд нашої аудиторії.

Власне, дайджест новин – не зовсім дайджест, оскільки хоча ми й не коментуємо зміст новин, втім інколи висловлюємо до нього своє ставлення. А оскільки, звісно, ми не в змозі охопити все аграрно-інформаційне поле, то і сам вибір новин також дає уявлення про редакційну позицію.

Новий продукт ще далекий від того, що ми й самі бажали б бачити, однак вважаємо, що з виходом на широку аудиторію його вдосконалення значно пришвидшиться, і згодом він посяде повноправне місце разом з нашими щотижневими відеооглядами зернового та олійного ринків.