Головна Новини Ринок України Українським аграріям компенсовано майже 350 млн грн за придбану сільгосптехніку

Українським аграріям компенсовано майже 350 млн грн за придбану сільгосптехніку

За січень-жовтень 2018 року українським сільгосптоваровиробникам направлено 347,2 млн грн компенсації за закуплену техніку та обладнання українського виробництва.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу Мінагрополітики, в результаті оновлення виробничого оснащення сільгосптоваровиробники отримали змогу підвищити конкурентоспроможність своїх виробництв та збільшити прибутки.

“Тисячі сільгоспвиробників вже встигли скористатися урядовими програмами підтримки, оновити виробниче устаткування, покращити якість виробленої продукції та отримати вищі доходи. Сьогоднішня виставка дає аграріям додаткову нагоду ознайомитися із новими розробками сільськогосподарської техніки від провідних українських та іноземних виробників”, – зауважив заступник міністра агрополітики Віктор Шеремета.

Він додав, що проведення таких масштабних виставок дає аграріям унікальну можливість встановлювати ділові контакти, коопераційні зв’язки, вивчати кон”юнктуру ринку, а також знаходити потенційних споживачів для своєї продукції.

Крім того, такі заходи дозволяють показати інвестиційну привабливість агропромислового комплексу України та активізувати діалог між владою та бізнесом.

Перегляди: 0