Головна Новини Ринок України Україна та Швейцарія розробили програму розвитку торгівлі з високою доданою вартістю

Україна та Швейцарія розробили програму розвитку торгівлі з високою доданою вартістю

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України сумісно з компетентним органом Швейцарії розробили програму “Розвиток торгівлі з більш високою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України”.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на Інформаційно-аналітичний портал АПК України, стратегічним завданням програми є розвиток потенціалу органічного та молочного секторів як зміцнення сталого розвитку.

“Ми готові ділитися нашим досвідом та активно співпрацювати з українською стороною для забезпечення довготривалого впливу і можливості ефективного розвитку українських секторів після закінчення дії програми”, – розповів керівник програми Тобіас Айзенрінг.

В свою чергу, заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Інна Мєтєлєва зазначила, що ключовим пріоритетом державної політики в напрямку сільського господарства, і зокрема в напрямку органічного та молочного виробництва, є розвиток виробництва і ринку продукції з високою часткою доданої вартості.

“Тому уряд і Мінекономіки готові підтримувати програми, які йдуть із фокусом на створення додаткової вартості, на переробку, безпечність та якість харчової продукції. Цей комплекс завдань і є підґрунтям для зростання ВВП, збільшення кількості робочих місць, покращення якості харчування та життя українців”, – додала Мєтєлєва.

Перегляди: 0