Головна Новини Ринок України Торік зменшилося виробництво свіжої й охолодженої яловичини та телятини

Торік зменшилося виробництво свіжої й охолодженої яловичини та телятини

Протягом 2019 року в Україні виробили 48,4 тис. тонн свіжої й охолодженої яловичини та телятини: туші, напівтуші, необвалені четвертини. Це на 9,1% менше, ніж у 2018 році.

Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на agrotimes.ua.

Зокрема, у грудні 2019 року вироблено 3,95 тис. тонн свіжої й охолодженої яловичини та телятини – на 9,4% менше, ніж за аналогічний період 2018 року.

Дані наведені без урахування тимчасово окупованої території Криму, Севастополя і частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях.

Перегляди: 0