Головна Новини Ринок України Нові послуги від Укрзалізниці

Нові послуги від Укрзалізниці

Розуміючи складнощі підприємств галузей економіки, що страждають від кризових явищ та вимушених обмежень, Укрзалізниця готує вантажовідправникам абсолютно новий продукт для ефективної організації залізничної логістики за відчутно нижчими цінами від тих, що діють сьогодні.

Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на uz.gov.ua.

Так, Укрзалізниця запропонує вантажовідправникам нові продукти при користуванні вагонами компанії, які допоможуть клієнтам знизити видатки на вартість перевезень одночасно із збільшенням глибини планування. Йдеться про можливість замовлення послуги перевезень у вагонах компанії на довгі терміни, при взаємній відповідальності сторін за виконання договору.

Від замовника вимагатиметься рівномірність відвантаження, від Укрзалізниці – забезпечення вчасної подачі вагонів, а у випадку замовлення графікових маршрутів ще й гарантованого часу доставки вантажу.

Крім того, керівництво компанії розуміючи складну ситуацію, що склалась на світових ринках, відповідально відноситься до своєї ролі найбільшого перевізника вантажів у країні, тому має намір запропонувати зниження вартості своїх послуг. Чим на довший термін замовлятиметься послуга, тим нижчою буде ціна за вагони. Перші пілотні проєкти планується розпочати у квітні-травні, а системну роботу з довгостроковими продуктами організувати упродовж півроку.

У підсумку вантажовідправники зможуть гарантовано отримувати заявлені вагони вчасно, формувати замовлення зразу на весь необхідний їм період, чітко планувати свою роботу, а Укрзалізниця зможе більш рівномірно розподіляти ресурси, нівелюючи фактор сезонності, уникати періодів значного коливання попиту та пропозиції на ринку перевезень у вагонах.

Керівництво компанії впевнене, що такі дії допоможуть промисловості країни пережити кризові явища на світових ринках та забезпечити реалізацію української продукції. Крім того, це стане черговим кроком у наближенні продуктів Укрзалізниці до світових стандартів, розширюючи горизонт планування, а з ним і оптимізацію витрат виробників.

Перегляди: 0