Головна Новини Ринок України Вантажні автоперевезення функціонують у звичайному режимі

Вантажні автоперевезення функціонують у звичайному режимі

Поки ніяких обмежень формально не введено, тож усі вантажні автоперевезення функціонують в тому ж режимі, як і раніше. Поки не будуть введені обов’язкові заходи захисту та дезінфекції транспортних засобів, рано говорити про обмеження вантажопотоку. Це заявив Олександр Мащенко, засновник проектів Zernovoz.ua і Zernotorg.ua, повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на elevatorist.com.

“Якщо в якихось окремих регіонах України буде активне зростання епідемії захворювання COVID-19 і закриють якусь область або місто в країні, тоді можна буде говорити про ризики для вантажопотоку”, – пояснює фахівець. На думку Олександра Мащенка, якщо приміром Одесу або Миколаїв закриють як область, то це буде істотним ударом по всьому зерновому ринку. “Я майже не уявляю варіантів, що закриють залізничне сполучення, тому так чи інакше вантажопотік у нас буде залишатися”, – вважає він.

І додає, в разі посилення карантинних заходів по контролю транспортних засобів, водіїв насамперед необхідно забезпечити засобами індивідуального захисту: маска, рукавички, антисептик, також товарно-транспортною накладною, щоб підтвердити звідки і куди везе вантаж.

Перегляди: 0