Головна Новини Ринок України На свинокомплексі “Ґудвеллі Україна” сталася масштабна пожежа

На свинокомплексі “Ґудвеллі Україна” сталася масштабна пожежа

У ТзОВ “Ґудвеллі Україна” сталася пожежа в будівлі свинокомплексу у селі Тустань Івано-Франківської області. Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на інформацію обласного управління ДСНС.

Зазначається, що повідомлення про пожежу надійшло о 9:11 ранку. На момент прибуття перших підрозділів рятувальників відкритий вогонь уже спостерігався на великій площі ним було охоплено близько 2,5 тис. кв. метрів. Незважаючи на це, пожежа була локалізована о 11:20, а о 11:44 – ліквідована.

Згодом у компанії розповіли, що загоряння сталося в одному з свинарників, де містилося 5 тис. тварин. Загальна потужність цього свинокомплексу – 27 тисяч свиней. Цей об’єкт обладнаний захистом від блискавки, має сучасні пожежні гідранти і водойми, все дерев’яні конструкції оброблені вогнетривким розчином, окремі приміщення обладнані автоматичною пожежною сигналізацією.

Тому причини займання, як і розмір завданих ним збитків, наразі встановлюються. Та найважливішим в “Ґудвеллі Україна” вважають те, що всі люди були у безпеці завдяки вчасно проведеній евакуації.

Перегляди: 1