Головна Новини Ринок України Подовжено термін подачі документів на компенсацію вартості об’єктів зернозберігання і переробки

Подовжено термін подачі документів на компенсацію вартості об’єктів зернозберігання і переробки

Уряд схвалив постанову, якою передбачено перенесення термінів подання документів на отримання сільгоспвиробниками, підприємствами зі зберіганні і переробки збіжжя коштів державної підтримки.

Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на інформацію “Урядового порталу”.

Зокрема, постанова вносить зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції (постанова КМУ № 107).

Так, подачу документів для отримання часткового відшкодування вартості об’єктів із зберігання та переробки зерна подовжено до 15 листопада.

“На сьогодні кількість документів, необхідних для отримання державної підтримки та механізм їх подання максимально спрощено. Однак, у зв’язку зі зверненням профільних асоціацій виникла потреба у збільшенні строків подачі документів за деякими з напрямів. Прийняте рішення дозволить збільшити кількість потенційних отримувачів державної підтримки та залучити фінансування у галузь сільського господарства”, – прокоментував міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігор Петрашко.

Перегляди: 0