Головна Новини Ринок України В Кропивницькому відкрилася виставка АGROEXPO-2020

В Кропивницькому відкрилася виставка АGROEXPO-2020

Сьогодні у Кропивницькому відкрилася VIII щорічна міжнародна агропромислова виставка АGROEXPO-2020, яка працюватиме впродовж чотирьох днів.

Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на пресреліз організаторів виставки.

AGROEXPO проводиться вже восьмий рік поспіль і є найбільшою агропромисловою виставкою в Україні, де представлено широку номенклатуру сільгосптехніки техніки українських та іноземних брендів, експозицію племінних порід тварин та птиці, а також проходить польова демонстрація техніки та технологій для АПК України.

Серед ділової програми виставки – низка семінарів, конференцій, панельних дискусій, зокрема, міжнародний семінар “Сучасні проблеми агропромислового комплексу області та перспективи розвитку в умовах зміни клімату”, панельна дискусія “Перспективи розвитку сімейних фермерських господарств. Пілотне впровадження Державного аграрного реєстру”, галузева сесія “Цифрова трансформація: Бізнес. Влада. Суспільство”.

Також в рамках в рамках виставки проходитиме культурно-розважальний захід “Покровський ярмарок”, фестиваль вуличної їжі “Єлисавет Смак Fest”. У виставці беруть участь 450 компаній-експонентів та 480 учасників “Покровського ярмарку”.

Перегляди: 0