Головна Новини Ринок України “Аскет Шиппінг” збільшує перевалку харчових вантажів в Бердянському порту

“Аскет Шиппінг” збільшує перевалку харчових вантажів в Бердянському порту

В зв’язку зі збільшенням частки харчових вантажів, компанія “Аскет Шиппінг” почала модернізувати вантажну техніку під обробку шроту і розширювати можливості лабораторії в морському порту Бердянська. Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на інформацію стивідора у Facebook.

Так, напередодні нового сезону “Аскет Шиппінг” посилив парк техніки під обробку таких технологічно складних продуктів, як макуха і шроти: ввів в експлуатацію новий стрічковий конвеєр і мобільні пересувні бункери, з розробленою фахівцями “Аскет Шиппінг” новою конструкцією механізму.

“Наші плани на першу половину МГ – щомісяця перевалювати близько 150 тис. тонн вантажів. У вересні ми почали накопичення шроту соняшнику, макухи і насіння соняшнику, експортні відправки плануються в жовтні”, – розповіла директор бердянської філії “Аскет Шиппінг” Вікторія Абреєва.

У вересні “Аскет Шиппінг” в Бердянську зберіг високі темпи перевалки вантажів: обсяги перевалки за місяць склали 146 тис. тонн. Номенклатура вантажів компанії за цей період – пшениця, ячмінь, горох, соєвий шрот. Країни призначення: Лівія, Єгипет, Туреччина, Ізраїль, Греція та Італія.

Перегляди: 1